top of page

wo 06 sep

|

Eindhoven

RONDJE RAMAIKA Tour Geschiedenis Fantasie

Wat weten we over de middeleeuwen in Eindhoven en de Genneper Parken in het bijzonder? Wat is er werkelijk gebeurd? Was dit echt of was dit in de Ramaika? Maak een virtuele wandeling met de schrijver door de wondere wereld van Genoppe.

Registration is closed
See other events
RONDJE RAMAIKA Tour Geschiedenis Fantasie
RONDJE RAMAIKA Tour Geschiedenis Fantasie

Time & Location

06 sep 2023, 15:00 – 07 sep 2023, 16:30

Eindhoven, Genneperweg 143, 5644 RS Eindhoven, Netherlands

About the event

Beleef een virtuele wandeling met de schrijver van de Ramaika door de middeleeuwen van Eindhoven en zijn fantasie. Rob brengt je voortdurend aan het twijfelen over wat waar is en wat bedacht zou kunnen zijn. Een vleugje augmented reality en levensgrote kaarten van vroeger ondersteunen het verhaal. Een uniek middagje uit dat eindigt met een versnapering in één van de horeca gelegenheden in de Genneper Parken. (in de prijs begrepen)

Tickets

 • Ramaikaan voor 1 dag

  Maak een wandeling met de schrijver van de Ramaika door de middeleeuwen van Eindhoven en zijn fantasie. Rob brengt je voortdurend aan het twijfelen over wat waar is en wat bedacht zou kunnen zijn. Een uniek middagje uit dat eindigt met een versnapering in één van de horeca gelegenheden in de Genneper Parken. (in de prijs begrepen)

  • € 7,50
   +€ 0,19 service fee
  • € 7,50
   +€ 0,19 service fee

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page