top of page

wo 30 aug

|

Eindhoven

RONDJE RAMAIKA Historische Fantasie Tour

Wat weten we over de middeleeuwen in Eindhoven en de Genneper Parken in het bijzonder? Wat is er werkelijk gebeurd? Was dit echt of was dit in de Ramaika? Maak een virtuele wandeling met de schrijver door de wondere wereld van Genoppe.

Registration is closed
See other events
RONDJE RAMAIKA Historische Fantasie Tour
RONDJE RAMAIKA Historische Fantasie Tour

Time & Location

30 aug 2023, 15:00 – 31 aug 2023, 16:30

Eindhoven, Genneperweg 143, 5644 RS Eindhoven, Netherlands

About the event

Beleef een virtuele wandeling met de schrijver van de Ramaika door de middeleeuwen van Eindhoven en zijn fantasie. Rob brengt je voortdurend aan het twijfelen over wat waar is en wat bedacht zou kunnen zijn. Een vleugje augmented reality en levensgrote kaarten van vroeger ondersteunen het verhaal. Een uniek middagje uit dat eindigt met een versnapering in één van de horeca gelegenheden in de Genneper Parken. (in de prijs begrepen)

Tickets

 • Ramaikaan voor 1 dag

  Maak een wandeling met de schrijver van de Ramaika door de middeleeuwen van Eindhoven en zijn fantasie. Rob brengt je voortdurend aan het twijfelen over wat waar is en wat bedacht zou kunnen zijn. Een uniek middagje uit dat eindigt met een versnapering en een farewell gift in één van de horeca gelegenheden in de Genneper Parken. (in de prijs begrepen)

  From € 7,50 to € 13,50
  Sale ended
  • € 7,50
   +€ 0,19 service fee
  • € 13,50
   +€ 0,34 service fee

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page